Paneer (גבינת קוטג')
נסו Paneer שאהי-גבינת קוטג'הודית ברוטב עגבניות-Paneer s, איך לעשות paneer או גבינת קוטג | / paneer תוצרת בית, ו גבינת צ'ילי ירוקה וכוסברה (פאניר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב בסיר תחתון כבד מעל חום בינוני גבוה עד לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף חומץ. מערבבים כמה פעמים עד curds נפרד מי גבינה, על 5 דקות.
יוצקים גושים ומי גבינה דרך מסננת ולנקז. לעטוף curds עם cheesecloth ומניחים סיר כבד למלא עם מים על גבי curds ללחוץ ולנקז לחלוטין, על 2 שעות. Curds יהווה דיסק רך.