קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

Pierogi (כופתאות פולניות)

Pierogi (כופתאות פולניות)
Pierogi (כופתאות פולניות) הוא צמחוני ומספק כ 48 מנות. מתאבן זה יש 55 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. 2508 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, כרוב כבוש, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו Pierogi (כופתאות פולניות), פירוגי פולני, ו מבית כפרי פולני Pierogi מטבח עם מילוי תפוחי אדמה, גבינה, בייקון ואפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את מילוי כרוב כבוש, להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מוסיפים את הכרוב הכבוש ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מסירים לצלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
3
עבור מילוי פירה, להמס את החמאה במחבת על חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים לתוך פירה, ומתבלים עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
כדי להפוך את הבצק, להכות יחד את הביצים שמנת חמוצה עד חלקה. לנפות יחד את הקמח, מלח ואבקת אפייה; מערבבים לתוך תערובת שמנת חמוצה עד הבצק מגיע יחד. ללוש את הבצק על משטח מקומח קלות עד מוצק וחלק. מחלקים את הבצק לשניים, ואז מגלגלים חצי עד עובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
חותכים לתוך 3 סיבובים אינץ באמצעות חותך ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
6
מניחים כפית קטנה של פירה מילוי לתוך מרכז כל סיבוב. להרטיב את הקצוות עם מים, לקפל מעל, ולחץ יחד עם מזלג לאטום. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר ואת מילוי כרוב כבוש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
7
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
הוסף perogies ומבשל במשך 3 עד 5 דקות או עד pierogi לצוף למעלה.
9
הסר עם כף מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות