תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבס ים Provençale. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, פילה בס מפוספס, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, פרובנס חצילים, ו טונה Provencale.
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להוסיף 1 שן שום; לטגן 30 שניות. מערבבים עגבניות, זיתים, 2 כפות פטרוזיליה, מים, צלפים, ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
פטרוזיליה
צלפים
זיתים
עגבנייה
מים
3
מוסיפים פילה ומפזרים מיץ לימון, פלפל ומלח. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פלפל
דגים
מלח
4
שלב 1 שן שום, 2 כפות פטרוזיליה, וקליפת לימון. כפית 2/3 תערובת עגבניות כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל חלק עם פילה 1, ומפזרים 1 תערובת פטרוזיליה כף.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.