נפוליאון ריקוטה-תות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן canolan, בצק פילו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: נפוליאון חמוציות וריקוטה, נפוליאון תות, ו עוגת גבינה תות נפוליאון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים שקדים במסוק מיני; תהליך עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3
מוסיפים סוכר מגורען; דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
4
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
5
מניחים 1 פילו גיליון על מחבת (כיסוי הנותרים פילו כדי למנוע ייבוש).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים חמאה ושמן; מברשת קלות מעל פילו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מפזרים פילו גיליון עם כ 1 1/2 כפות תערובת שקדים. למעלה עם עוד גיליון פילו; מברשת קלות עם תערובת חמאה, ומפזרים תערובת שקדים הנותרים. למעלה עם גיליון פילו 1; מברשת קלות עם תערובת חמאה, ומפזרים סוכר turbinado. באמצעות סכין חדה או חותך פיצה, לחתוך פילו לתוך 15 (3 x 2 3/4 אינץ') חתיכות. חלקי פילו נפרדים על תבנית אפייה. מכסים את הפילו עם גיליון נוסף של נייר קלף. למעלה עם תבנית אפייה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחד
8
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד חום זהוב. בזהירות להסיר גיליון אפייה העליון נייר קלף. פילו מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מערבבים פירות יער, 1 כף סוכר מגורען, וליקר; לתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
(מקרטון)
11
מניחים 1 חתיכת פילו על כל אחד 5 צלחות קינוח; העליון כל אחד עם 1/2 כפות תערובת ריקוטה ועל 2 כפות תערובת תות. חזור על שכבות פעם אחת; מעל כל אחד עם חתיכת פילו 1.