קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת

Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pan-קלוי כתום מייפל Sablefish. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 384 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח ים, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Sablefish צלוי במחבת עם פטריות ושמנת חמוצה, סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך, ו חציל קלוי מייפל מתוק ופריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הכינו דגים: הכניסו דגים לתבנית אפייה עמוקה. ממיסים מלח וסוכר ב 2 qts. מים קרים ושופכים מספיק על דגים כדי לכסות. מי מלח, מקורר, 20 עד 30 דקות. "עונות Brining פילה כל הדרך," אומר קלארק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
הסר ממלח להתייבש עם מגבות נייר. עם סכין חדה מאוד, להבקיע עור מספר פעמים כדי למנוע ממנו מתכווץ ובכך buckling פילה כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מערבבים סירופ מייפל וגלידת תפוז ושופכים לתוך מנה רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק דגים. מסדרים את צד העור sablefish בזיגוג ולתת marinate 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
SablefishSablefish
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
בעוד דגים שוקעים, מכינים ירקות: מטילים קוביות בטטה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל, וצולים בשכבה אחת על תבנית אפייה, והופכים פעם אחת, עד להשחמה ורכה, 15 עד 20 דקות. הגדר מחבת תפוחי אדמה בצד (לשמור על תנור).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, שעועית בלאנש במים מלוחים רותחים רק עד רך-פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מסננים, ואז שוקעים בקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לנקז שוב ולהוסיף למחבת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הפוך רוטב עשב: מרכיבים טהורים בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
גימור דגים: זיגוג עודף כתמים עם מגבות נייר וצדדים עור שמן קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מניחים ברזל יצוק גדול או מחבת אחרת (לא להשתמש nonstick) על אש בינונית גבוהה על הכיריים עד חם מאוד, 2 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים דגים, זיגוג בצד למטה, ומבשלים רק עד הזיגוג יש השחמה ויצר קרום דק, 15 עד 30 שניות. מיד להפוך את צד עור דגים למטה לצרוב עד רוחש פריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
לשים בתנור לצלות עד אטום במרכז, 3 עד 4 דקות. בעוד דגים נצלים, מחבת שקופית של תפוחי אדמה מתוקים ושעועית לתוך תנור כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
עבור כל מנה, לעשות ערימה קטנה, הדוקה של שעועית ירוקה במרכז הצלחת ושחרר כמה קוביות בטטה אוכמניות. למעלה עם דגים ולטפטף קצת רוטב עשבי סביבו. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

מרכיבים

20אודות blackberriesאודות blackberries1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2קרום: פירורי קרקר גרהםבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםטרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ227פלפל האבנרובצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1גבינת פרמזן מגוררתשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםאודות שמן זיתאודות שמן זית2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גרידה של 1 כתום (אודותגרידה של 1 כתום (אודות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'567פלפל האבנרוsablefish (בקלה שחור) פילה כל), עור עלsablefish (בקלה שחור) פילה כל), עור על0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים משובחמלח ים משובח2קרום: פירורי קרקר גרהםמלח ים משובחמלח ים משובח4קצת קישואים קצוציםמלח ים משובח ופלפלמלח ים משובח ופלפל11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1כף. חומץ ביין אדוםתפוז-בשר בטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/2-in. קוביותתפוז-בשר בטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/2-in. קוביות1גבינת פרמזן מגוררתאודות שמן צמחיאודות שמן צמחי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.