Sauced: חמאת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל רטובים: חמאת תפוחים. מנה אחת מכילה 872 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך סיידר תפוחים, תפוחים בישול, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-355 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו קציצות ברביקיו רטובות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיידר תפוחים ותפוחים בסיר כבד גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים עד תפוחים הם מכרז לחלוטין, על 20 עד 30 דקות.
מניחים חצי מהתפוחים בצנצנת של בלנדר ופרה עד חלקה לחלוטין.
יוצקים לתוך קערה בינונית וחוזרים עם התפוחים הנותרים.
יוצקים תפוחים מחומרים פירה בחזרה לתוך סיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים בסוכר, מיץ לימון, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ו allspice. המשך להתבשל, חשוף, עד הרוטב הופך חום עמוק מתעבה, על 1 עד 2 שעות, ערבוב באופן קבוע כדי למנוע שריפה.
בואו חמאת תפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לאחסן במיכל אטום במקרר עד שלושה שבועות.