Sauté של ירקות חורף פטריות Shiitake
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Sauté של ירקות חורף פטריות Shiitake, סוכר Snap אפונה Sauté עם פטריות שיטאקה ותירס, ו ירוק חורף דשן מטגן (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
10 שרימפס וורידים מלח גס כשר 1 ראש escarole, שטוף, עלים לחתוך סרטים 1 אינץ ' רחב 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פטריות שיטאקה טריות, גבעולים גזומים, כובעים פרוסים דק 4 שיני שום, קצוץ 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית כתית מעולה, מחולק 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל קצוץ 0 חתיכות טופי הית' בר פלפל אדום מרוסק מיובש 1 חבורה שומן חזיר שוויצרי ירוק, שטוף, גבעולים לחתוך ממרכז העלים, עלים לחתוך סרטים 1 אינץ ' רחב 1 חבורה חזיר שוויצרי אדום, שטוף, גבעולים לחתוך ממרכז העלים, עלים לחתוך סרטים 1 אינץ ' רחב 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מרק עוף במלח נמוך או מרק ירקות, מחולק