קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

Scooped: גלידת פקאן חמאה באמת

Scooped: גלידת פקאן חמאה באמת
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חצי חצי, מלח, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Scooped: גבינת שמנת גלידת מערבולת גויאבה, Scooped: גלידה חלבה גזר, ו Scooped: אפרסמון וגלידת דבש.

הוראות

1
בסיר גדול, להמיס 8 כפות חמאה על אש בינונית נמוכה, ולאחר מכן מערבבים בסוכר חום. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל סוכר עד שזה רק מתחיל להריח קלוי סמוקי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים חצי וחצי וממרח מיסו, מקציפים לשלב. מביאים לרתיחה חשופה, מקציפים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בעוד תערובת חלב הוא חימום, להקציף חלמונים ביצה היטב בקערה בינונית. כאשר חלב רק מתחיל לבעבע, להוסיף שליש תערובת חלמונים, אחד מצקת בכל פעם, לטאטא כל הזמן. לאחר מכן להעביר תערובת חלמון לסיר ולהקציף לשלב. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לבשל פודינג, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מצפה את הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
הסר מן החום להקציף וניל וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום וצינה לילה לפני נטישה על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
בזמן שהגלידה חובצת, פקאן טוסט בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עם כף הנותרים של חמאה וסוכר חום. מערבבים לעתים קרובות ומבשלים עד פקאן להריח קלוי להכהות מעט בצבע.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
9
כאשר גלידה הסתיימה, להעביר מיכל אטום גדול או קערה. מערבבים בפקאנים, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום לצנן במשך 4-5 שעות; גלידה תהיה רכה מאוד מתוך נטישה צריך זמן להגדיר. מערבבים גלידה הרבה לפני ההגשה, כמו פקאן אולי שקעו לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך