Sopa de Lentejas (מרק עדשים אנדלוציאני)
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, עלה דפנה, נקניק צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק עדשים ותרד (Sopa de Lentejas con Espinacas), מרק עדשים בסגנון קולומביאני (SOPA DE LENTEJAS), ו Sopa de Lentejas con Albondigas (מרק עדשים עם כדורי בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הבייקון רק עד שהוא מתחיל להשחים קצת, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים את שמן הזית, הבצל והפלפל; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ-5 דקות.
מערבבים את השום, עגבניות, נקניק, עלה דפנה; לבשל על 4 דקות.
להוסיף עדשים ומים (מים צריכים להיות על אינץ ' עמוק יותר מאשר רמת העדשים). מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך; מבשלים, חשוף, עד עד עדשים מבושלים רק, 15 עד 20 דקות.
מכניסים את תפוחי האדמה לתוך המרק וממשיכים להתבשל עד תפוחי אדמה מבושלים דרך, 12 עד 15 דקות.