Southern-Style Brisket
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בסגנון דרומי חזה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן צמחי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: בריסקט מ-Southern Living, חזה ברביקיו דרומי, ו בריסקט בסגנון תאילנדי.
הוראות
מערבבים את אבקת צ ' ילי, אבקת חרדל, סוכר חום, קאיין, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. לשפשף על חזה בקר, לכסות בקירור לילה.
הסר את החזה מהמקרר על 1 שעה לפני הבישול ולתת לשבת בטמפרטורת החדר. משרים כמה חופנים של שבבי עץ מסקיט או היקורי במים 30 דקות; לנקז.
מחממים גריל נמוך, ואז להתכונן חום עקיף: עבור גריל גז, לכבות את המבערים בצד אחד; לשים את שבבי העץ בתיבה מעשן עמדה מתחת לאח מעל המבערים המחוממים. עבור גריל פחם, לדחוף את הגחלים לצד אחד; ברגע שהטמפרטורה רושמת 200 מעלות F (אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מן הגחלים במשך 6 שניות), לפזר את שבבי העץ על גבי. מניחים מחבת טפטוף מתחת לאח בצד הקריר של הגריל.
שים את הבשר בצד השמן על הגריל מעל מחבת הטפטוף. כיסוי וגריל, ללא הפרעה, עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 185 מעלות f עד 200 מעלות F, 3 שעות, 30 דקות עד 5 שעות. אם באמצעות גריל פחם, להשאיר את פתחי האוורור כמעט סגור ולפזר 6 עד 8 בריקטים פחם unlit וקומץ שבבי עץ מוכנים על גבי גחלים מוארים כל 45 דקות עד 1 שעה.
הסר את חזה הבשר מן הגריל, לעטוף בנייר כסף ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
יוצקים את הטפטוף מהמחבת לטפטף לתוך קערה ולתת מגניב לחלוטין.
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי ומבשלים, ערבוב, עד אדום לבנה, על 30 שניות. מערבבים 1 1/2 כוסות מים, חומץ, קטשופ, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, חרדל, allspice ו 3/4 כפית פלפל שחור. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 45 עד 55 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
לטאטא את הגושים שמורים, ואז לטאטא 1 עד 2 כפות לתוך רוטב ברביקיו. דק לחתוך את חזה הבקר כנגד התבואה.
מחבתות ברזל יצוק יבש ביסודיות עם מגבות נייר לאחר כביסה כדי למנוע מהם חלוד.