Tamales חזיר של לופה דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 72 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 166 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מרק בשר מיידי, מאסה ;), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Tamales חזיר, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Tamales חזיר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים חזיר ב5-ל6-qt. מחבת עם 3 qts. מים; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, עד הבשר רך כאשר פירסינג, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז מרק מילואים; לרפרף את השומן.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
תן בשר לעמוד עד מגניב; לקרוע לחתיכות, להשליך שומן. להחזיר בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, להשליך גבעולים וזרעים מכל צ ' ילי מיובש, ולאחר מכן לשטוף היטב. שים 3-4 qt. פאן עם 1 qt. מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד צ ' יילס רך כאשר לחץ, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ניקוז, הזמנת 2 כוסות נוזלים. בבלנדר, צ ' ילי טהור עם נוזל עד חלקה מאוד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
ב1-ל2-qt. מחבת על חום בינוני, לבשל קמח, ערבוב, עד שיזוף עמוק, 5 עד 6 דקות; לשפוך לתוך קערה. כאשר בשר חזיר מבושל, מערבבים 1/2 כוס מרק שמורות לתוך קמח; לגרד למחבת עם בשר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בבלנדר, מערבולת שום, זרעי כוסברה, אורגנו, כמון, ו 1 1/2 כוסות מרק שמורות עד תבלינים הם הקרקע דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
למרקם חלק וניתן למריחה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת למחבת עם בשר, דוחף על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. תזרקו תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
קפה מבושל חזק וחם
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לבשר להוסיף 1 1/2 כוסות צ 'ילה טהור, עגבניות, בצל, פלפל, צ' ילי אנהיים, 1/4 כוס שומן, מרק מרק, ומלח שום. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות כדי למזג טעמים. מערבבים בכוסברה ובצל ירוק. עם מזלג, לשבור כל נתחי בשר לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהיים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
אפונה גויה®
3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שומן חזיר
מים כדי לאפשר
10
הכן מאסה: בקערה גדולה, לשבור מאסה עם הידיים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
חום שנותר 2 3/4 כוסות שומן 2 - כדי 3-qt. מחבת על חום בינוני-גבוה עד מותך; תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי לגעת.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
יוצקים לתוך מאסה, להוסיף הנותרים צ ' ילה טהור, ומערבבים עם הידיים או כף כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
14
מערבבים masa במרץ עם כף (או להכות חצי בכל פעם במערבל עמדה) עד חלקה מאוד ולא גושים של masa להישאר.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
15
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך 48 מקלות, כל 4 עד 5 ב. ארוך ו-1/4 עד 1/3 ב. עבה (לשמור שאריות לשימושים אחרים). שים מקלות ב3-ל4-qt. מחבת עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד רך-פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
לנקז ולהניח בצד.
17
קני תירס נפרדים ולהשליך כל משי. בחר 5 1/2 תריסר קליפות חיצוניות גדולות (5 עד 6 ב. לרוחב אמצע ו-7 עד 8 בפנים. ארוך; לקצץ קליפות גדולות לגודל זה). משרים קליפות בכיור עם מים חמים כדי לכסות עד שהם גמישים, על 20 דקות. יש לשטוף, להסיר כל חצץ; לנקז ולשים בקערה גדולה. קרע כ -12 מהקליפות לרצועות ארוכות ודקות. (אם ההרכבה לוקח יותר מכמה שעות וקליפות להתייבש, בקצרה resoak.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
להרכיב tamales: על משטח עבודה גדול, לארגן מסא וקליפות שלמות בקצה אחד, ואחריו סתימות (בשר, תפוחי אדמה, זיתים, jalapeos) ורצועות קליפה, משאיר קצת מקום בקצה השני לקשירת וערימה tamales.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
Tamales
בלילת לחם תירס
מים כדי לאפשר
19
עבור כל tamale, להניח קליפה שטוחה למדי עם צד חלק למעלה. כף 1/4 כוס מאסה במרכז. להחזיק קליפה ביד אחת; באמצעות סרטים מהירים של גב כף מרק או מרית קטנה, להפיץ באופן שווה חצי מסא ממרכז לקצה אחד ארוך (להשאיר 1-in. גבול חשוף בקצה הקליפה). חזור על החצי השני של קליפה, שוב עוזב 1-ב. גבול חשוף בקצה.
מורחים 2 עד 3 כפות. מילוי בשר בלהקה 1 ב. מקצה אחד ארוך של מאסה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשר
21
מניחים חתיכת תפוחי אדמה, 2 זיתים, וחתיכת jalapeo על בשר. מקפלים קצה ארוך של קליפה הקרובה ביותר סתימות מעליהם, ואז להפשיל בנוחות. אם קליפה לא ממש לפגוש לצרף מילוי, תיקון עם חתיכת קליפה אחרת. באמצעות רצועות קליפה, לקשור tamale בחוזקה ככל האפשר בשני הקצוות, ואז רק להחזיק במרכז. (במידת הצורך, קשר שתי רצועות יחד כדי ליצור עניבה ארוכה יותר.) חזור לעשות tamales הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
בלילת לחם תירס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
22
כדי קיטור 2 תריסר tamales, להגדיר מתלה על תומך לפחות 1 1/2 ב. מעל התחתית של 8 עד 10 qt. חשיש. מלא סיר עם 1 ב. מרק חזיר שמור או מים. סידור השכבה הראשונה של tamales בכיוון אחד על המדף; לשנות את הכיוון של tamales 90 עם כל שכבה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
מרק חזיר
Tamales
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
23
מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז מבשלים עד מאסה כבר לא מקלות על קליפות, 1 עד 1 1/4 שעות, מדי פעם הוספת מים רותחים כדי לשמור על רמת הנוזל.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.