Tamales קולומביאני של אמא (Tamales Colombianos de mi Mamá)
Tamales הקולומביאני של אמא (Tamales Colombianos de mi Mamá) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שיני שום, מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, הטמאלס של אמא טוטוטה, ו Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל החומרים המרינדה בבלנדר תערובת עד חלקה. מילואים כוס המרינדה להכין את masa.In קערת פלסטיק גדולה למקם את כל הבשר, להוסיף 1 כוסות של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים את masarepa בקערה גדולה, מוסיפים את המים, מלח, סזון גויה או צבע ומרינדה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים חתיכה 1 של העלה על משטח עבודה ומניחים עלה שני על גבי, מצביע בכיוון ההפוך, כמו יצירת צלב.
2
מורחים כוס מאסה במרכז עלי הבננה, בנקודה שבה הם מתחברים ויוצרים צלב.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
לחם אגוזי מלך וצימוקים
3
מניחים 1 חתיכת חזיר, 1 בטן חזיר חתיכת 1 חתיכת צלעות על גבי המסא ומניחים על 1 כף אפונה, 1 כף גזר ו 2 כפות תפוחי אדמה על גבי הבשר.מקפלים את עלי הבננה למעלה, אחד מארבעת הצדדים באותו הזמן, כך העלים מצרפת את כל המילוי, כמו שאתה עושה חבילה. לקשור עם חוט קצבים. המשך בתהליך עד שכל הטמאלים עטופים וקשורים.מביאים סיר גדול עם מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
בטן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזיר
Tamales
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הטמאלים ואז מפחיתים את החום לנמוך. לכסות ולבשל במשך 1 שעה ו 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
5
הסר את tamales מהסיר ולתת להם לשבת במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 58 דולר לבקבוק.