Yukon זהב תפוחי אדמה: ז'אק Pepin סגנון
Yukon זהב תפוחי אדמה: ז'אק Pepin סגנון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, חמאה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים יוקון זהב, גראטן של תפוחי אדמה זהב יוקון, ו פירה זהב יוקון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה במחבת עמוקה ולהוסיף מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים את תפוחי האדמה באמצע הדרך עם ציר עוף, על 3 כוסות, מוסיפים את החמאה ומכסים מחבת עם מכסה. מבשלים את תפוחי האדמה במניה עד כמעט מכרז, על 5 עד 8 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה.
הסר את המכסה ולאפשר את המניה להתאדות, על עוד 5 דקות. לאחר המניה התאדה פופ כל תפוח אדמה באמצעות כף מצקת או גדולה, יצירת סדק קטן בכל, אבל לא לרסק. אפשר את תפוחי האדמה לחום בכל צד, עוד 5 דקות, מחדש העונה עם מלח ופלפל, במידת הצורך או הרצוי.
הסר את תפוחי האדמה השחומים מהמחבת והנח על מגש הגשה, מעוטר בפטרוזיליה.