15 דקות לערבב & להתאים סלט נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש שמן חמניות, מקלות סלרי, רוטב חמוציות, ותפוח אכילה אדום עור. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. Mix And Match Munchies, Mix ' N ' התאמה קיש, ו ערבוב והתאמה לקבבים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
להתאים את מעבד המזון שלך עם להב חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
חותכים את הליבה הלבנה הקשה מהכרוב, ואז לגרוס את העלים ולפרוס את הסלרי, נבטים ותפוח במעבד. עם מצורף צורם, לגרר את הגזר. בערך לקצוץ את האגוזים, או במעבד או ביד.
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.