קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

אנצ'ילדות עוף Suizas

אנצ'ילדות עוף Suizas
עוף אנצ'ילדות Suizas יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 758 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, עגבניות שזיפים, עלי עור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו אנצ'ילדות עוף Suizas, מתכון אנצ'ילדות Suizas עם עוף, ו Enchiladas Suizas (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את העוף בסיר בינוני עם 3 כוסות מים, מרק, שום, עלי דפנה וכוסברה; מתבלים במלח. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל בעדינות, הופך את העוף לפי הצורך, עד מבושל דרך, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מעבירים את העוף לצלחת כדי להתקרר. השליכו את עלי המפרץ וכוסברה ושמרו את המרק והשום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
בינתיים, מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
שים את העגבניות ואת צ ' ילי על גיליון אפייה מרופדת רדיד צלייה, מפנה, עד חרוך, על 12 דקות. לעטוף בנייר כסף כדי לתפוס כל מיצים, ואז מגניב מעט. לקלף את הצ ' ילי ולהעביר לבלנדר עם עגבניות ומיצים שנאספו.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
5
הסר את השום מן המרק, להוסיף לבלנדר ו רסק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
חום 2 כפות שמן צמחי בסיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את בצל קצוץ ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומערבבים את מחית עגבניות-צ ' ילה ו 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב, עד הרוטב סמיך, על 15 דקות. מערבבים 3 כוסות של מרק שמורות ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
8
להוסיף 1 כפית מלח; לשמור על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
9
זרוק את עור העוף וגרוס את הבשר. לזרוק את העוף עם קרם ו 1/2 כפית מלח בקערה. משרים את הבצל הפרוס בקערה של מים קרים בזמן שאתה מכין את האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
10
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
11
מורחים 1 כוס של רוטב עגבניות-צ 'ילה בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
חום 1/2 כוס שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים טורטייה עד נפוח, על 15 שניות לכל צד, מסתובב עם מלקחיים. במהירות כפית 2 כפות עוף על טורטייה, לגלגל אותו ולשים בצד התפר למטה בתבנית האפייה. מטגנים וממלאים את הטורטיות הנותרות, מסדרים אותם זה לצד זה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
יוצקים 2 כוסות של רוטב עגבניות-צ 'ילה על האנצ' ילדות ומעל עם פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
אופים עד התחמם, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
15
מסננים את הבצל הפרוס ומפזרים על האנצ ' ילדות. מחלקים בין צלחות העליון עם יותר כוסברה, רוטב ו קרם, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.