קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפיית תרד שמנת

אפיית תרד שמנת
ניתן להכין את המתכון לאפיית תרד שמנת בתוך כ-50 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון , 30 גרם שומן ובסך הכל 386 קלוריות . תמורת 1.92$ למנה תקבלו תוספת שמגישה 10. אם יש לכם חמאה, שמנת מרוכזת של מרק פטריות, מלוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אמנון לימון פלפל שום עם פפרדלה תרד קרמי , קולסלו קרמי ללא קרם מטעה , ואפיית תירס סתיו .

הוראות

1
בקערה גדולה טורפים את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים במרק. מערבבים פנימה תרד ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4 חבילות (10 אונקיות כל אחת) תרד קצוץ קפוא, מופשר ומנוקז היטב4 חבילות (10 אונקיות כל אחת) תרד קצוץ קפוא, מופשר ומנוקז היטב
2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
שלבו פירורי קרקר וחמאה; מפזרים מעל תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
4
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות