ארוחת בוקר קציץ בשר
קציץ בשר לארוחת בוקר היא מנה עיקרית שמגישה 16. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -26 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 215 קלוריות . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש סלרי, הודו טחון, תרד ופלפלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 70% . מתכונים דומים: קציץ בשר עטוף בייקון , קציץ בשר גרמני Falscher Hase , וחבילות קציצות בשר בודדות .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 8x11 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הודו הטחון, ה-TVP, אבקת החלב והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים פנימה את הפלפלים הירוקים, הבצל, הסלרי והתרד. מתבלים בפלפל שחור ומרווה. מהדקים את התערובת לתבנית המוכנה.
אופים במשך שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהמרכז יציב והמיצים צלולים.
מניחים לעמוד כמה דקות לפני שפורסים ל-16 פרוסות.