ביצי דווילד סלמון מעושן
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין ביצי דווילד סלמון מעושן בבית. המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, ידידותי ל-Fodmap ו-30 שלם מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 43 קלוריות . לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם סלמון, מיץ לימון, פפריקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו ביצי סלמון מעושן בנדיקט עם שמיר לימון הולנדייז , ביצי השטן של בלסיאן וביצי השטן עם סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים בסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב-1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
שופכים את המים החמים, ואז מצננים את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. מקלפים פעם אחת קר.
חותכים ביצים לשניים לאורכם ושולפים חלמונים. מועכים את החלמונים עם מזלג בקערת ערבוב קטנה.
מערבבים פנימה את הסלמון המעושן, המיונז, מיץ הלימון, החרדל הצהוב, 1 כפית שמיר מיובש, והמלח והפלפל, מערבבים היטב.
כף או מזרימה את תערובת החלמונים לתוך החלבונים ומפזרים פפריקה ומעט שמיר מיובש נוסף.
מכסים בזהירות בניילון נצמד ומעבירים למקרר עד להגשה.