בראנץ' על ה-Bayou
בראנץ' על ה-Bayou היא מנה עיקרית שמגישה 8. תמורת 2.16$ למנה , המתכון הזה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -34 גרם חלבון , 41 גרם שומן ובסך הכל 651 קלוריות . 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי פלפל, גבינת פרמזן, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . מתכונים דומים: עוגת בראנץ' לימון , בורגר בראנץ' דל פחמימות ובראנץ' קמחי בטטה - ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני .
הוראות
מניחים נקניק במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד להשחמה אחידה.
מסננים את השומן, ומניחים בצד.
מורחים חתיכות לחם בתחתית תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מטפטפים חמאה מומסת על חתיכות הלחם, ואז מפזרים את הנקניק המבושל. מכסים בגבינה מגוררת. בקערה בינונית, טורפים יחד את הביצים, החלב, היין הלבן, חרדל הדיז'ון והבצל הירוק. מתבלים בפלפל שחור ואדום.
יוצקים את תערובת הביצים על כל מה שנמצא בתבנית האפייה. מכסים ומצננים 8 שעות עד לילה.
מוציאים את הכלי מהמקרר 30 דקות לפני האפייה כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מכסים את הכלי בנייר אלומיניום, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש. לאחר מכן חושפים ואופים 30 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ומורחים שמנת חמוצה מלמעלה.
מפזרים גבינת פרמזן. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, או עד שהגבינה מתחילה להשחים מעט.