ברים בלמינגטון
חטיפי למינגטון דורשים כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 16 גרם שומן , וסך הכל 258 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-48 מנות . אם יש לכם חלב, קמח, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על ידי 2 חובבי אוכל וטבחים. רק מעטים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 0% , ציון שניתן לשפר. נסו את ריבועי למינגטון , חטיפי חלבון טבעיים קלים , וחטיפי שוקולד אגוזים גולמיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית ג'לי רול בגודל 25X35 ס"מ.
הניחו בתבנית נייר שעווה באורך 50 ס"מ לאורכו. החליקו את הנייר כך שיתאים לתבנית, כך שייתנו עודפים להיתלות מעל קצוות התבנית. מרחו חמאה על נייר השעווה.
בקערה בינונית, ערבבו קמח, אבקת אפייה ומלח, והניחו בצד.
בקערה גדולה, מקציפים חמאה, סוכר ווניל עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, תוך כדי טריפה טובה לאחר כל הוספה.
ערבבו פנימה את תערובת הקמח, חצי כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל הוספה. הוסיפו אגוזים קצוצים.
מורחים באופן שווה בתבנית המוכנה.
אופים 10-15 דקות, או רק עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. אוחזים בקצוות נייר השעווה, מרימים את בסיס העוגייה מהתבנית ומניחים על רשת. מצננים.
להכנת הציפוי: בקערה גדולה, טורפים יחד סוכר וקקאו עד שלא יישארו גושים.
מוסיפים וניל ו-4 כפות חלב.
הוסיפו מספיק חלב שנותר כדי ליצור ציפוי חלק וקרמי בעל סמיכות בינונית.
רפדו תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה מצופה.
מניחים קוקוס על צלחת גדולה.
חותכים את בסיס העוגייה ל-48 רצועות (1 1/4 X 2 1/2 אינץ').
בעזרת מזלג חורצים מלבני עוגיות; טבלו אותן בגלייז השוקולד, ותנו לעודפים לטפטף חזרה לקערה.
מניחים את העוגייה הטבולה בשוקולד על צלחת קוקוס; בעזרת 2 מזלגות הופכים את העוגייה כך שכל הצדדים יצופו.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה ומניחים במקרר עד שהציפוי מתייצב. יש לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר במשך שבוע; להקפיא לאחסון ארוך יותר.