המבורגר ממולא בבייקון, בצל וגבינה
המבורגר ממולא בבייקון, בצל וגבינה יכול להיות מתכון טוב להרחבת תפריט המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -34 גרם חלבון , 36 גרם שומן , וסך הכל 565 קלוריות . תמורת 2.18 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. זהו מתכון זול למדי לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש מלח ופלפל, רוטב, שום ובשר בקר טחון. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . ציון זה די טוב. נסו את המבורגר בייקון גבינה ברוטב צ'יפוטלה חריף , המבורגר הודו עם גבינה כחולה ופטריות , והמבורגר גבינה מסוג Everything Bagel (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את הגריל מראש לגובה בינוני.
בקערה מערבבים בשר בקר, שום, רוטב חריף, מלח ופלפל לפי הטעם, תוך הקפדה לא לערבב יתר על המידה. מחממים מחבת על אש בינונית ומטגנים בייקון עד שהוא פריך.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר לסינון. נותנים מחבת להחמם היטב ומטגנים קורט בשר בשומן בייקון כדי לבדוק את התיבול. מתקנים תיבול, במידת הצורך, לאחר מכן יוצרים 8 קציצות דקות ושוות, בעובי של כ-1.5 ס"מ, ומניחים בצד.
מטגנים בצל בשומן בייקון במחבת עד לריכוך, 5 דקות.
מניחים בצל ובייקון בקערה עם גבינה. יוצרים כף גדושה מתערובת הבייקון והגבינה לכדור, ואז מניחים במרכז 4 קציצות. מניחים מעל כל אחת קציצה נוספת וסגורים את הקצוות. צולים את ההמבורגרים על אש בינונית-גבוהה, הופכים פעם אחת עד להגעה למידת העשייה הרצויה, כ-4 דקות מכל צד לחום בינוני.
מגישים בלחמניות עם תוספות. חלופה: במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה, צורבים את ההמבורגרים 4 דקות מכל צד.