המתכון "המבורגרים האולטימטיביים של סלמי" יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלכם בכ -30 דקות . תמורת 13.25 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-4 סועדים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -56 גרם חלבון , 81 גרם שומן , וסך הכל 1165 קלוריות . למתכון הזה מ-Foodnetwork יש 57 מעריצים. אם יש לכם אחוז בשר בקר טחון, יין, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון כף של 84% , המנה הזו מדהימה. פסטה לימון וגבינה עם סלמי, זיתים ותרד , צדפות ברוטב סלמי חריף , ופיצה סלמי גנואה עם בצק דק דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
שימו את בשר הבשר והחזיר הטחון בקערה גדולה וצקו מעל את היין. גרדו 3 עד 4 כפות בצל ישירות לקערה כדי לאסוף את הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
מוסיפים את האורגנו, השום, הצ'ילי, הגבינה, כף פלפל וזילוף של EVOO.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ל-6 חזה עוף עם עצם ועור
5
ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. צרו 4 קציצות גדולות או 12 קציצות קטנות למחבטים. צרו שקע במרכז כל קציצה כדי לעזור להן להתבשל באופן שווה ולמנוע מהן להתנפח.
6
מפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת לא קלויים
7
סדרו את פרוסות הסלמי על רשת מעל תבנית אפייה עם שוליים.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
8
אופים עד שהם מתרככים מעט, בערך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
9
תן להתקרר.
10
מחממים מחבת ברזל יצוק או פלטה כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
מוסיפים את הקציצות ומבשלים, תוך כדי הפיכה מדי פעם, כ-10 דקות לקציצות רגילות ו-6 דקות למחבתות. מפזרים מעל את הפרובולונה ומבשלים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
12
מורחים מעט מרוטב הג'יארדיניירה על החצאים התחתונים של הגלילים ומעליהם את הקציצות. מעל מפזרים את הסלמי ומעט רוטב מרינרה מהיר. מכסים בחצאים העליונים של הגלילים.