טבעת שקד קלועה
טבעת שקדים קלועה היא מנה של 16 אנשים. מנה אחת מכילה 247 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חלבון ביצה, חלמון, חלב וסוכר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 35% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחם גבינת שמנת קלועה , בריוש קלוע ולחם מתוק קלוע .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 1 כוס קמח, סוכר, שמרים, קליפת לימון ומלח. בסיר מחממים חלב, מים וחמאה ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצה, החלמון ו-1/2 כוס קמח; להכות במשך 2 דקות. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח. ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-5 דקות. מכסים ונותנים לנוח 20-30 דקות. מנקבים בצק למטה. מחלקים לשלושה חלקים; לגלגל כל אחד לתוך 24 אינץ'. x 4 אינץ'. מַלבֵּן.
בקערה קטנה טורפים את מרכיבי המילוי.
מורחים על הבצק עד לטווח של 1 אינץ' מהשוליים.
מגלגלים, מתחילים עם צד ארוך; לצבוט תפרים כדי לאטום.
מניחים חבלים על משטח מקומח; קלוע בעדינות.
מניחים ב-10 אינץ' משומן היטב. מחבת צינור. צבוט קצוות כדי לאטום. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
טורפים ביצה עם מים; להבריש מעל הצמה.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות. מוציאים בזהירות מהתבנית לרשת.
שלבו את חמשת מרכיבי הזיגוג הראשונים; לטפטף על צמה חמה. למעלה עם שקדים.