כוסות קיש בייקון-ברוקולי
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלכם, כוסות קיש בייקון-ברוקולי עשויות להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -18 גרם חלבון , 29 גרם שומן , וסך הכל 355 קלוריות . תמורת 1.33 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-2 סועדים. גשו לחנות וקנו רצועות בייקון, פרחי ברוקולי, עגבנייה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 43% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו קיש בייקון ורוקט , קיש כרישה, פטריות ובייקון , וכוסות טוסט בייקון וביצה .
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת, הוציאו אותו למגבות נייר; סננו, תוך שמירה על כף אחת של נוטפי הבייקון. בתוך הנוטפי הבייקון, טגנו את הברוקולי והבצל על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת.
בקערה קטנה, טורפים את הביצים, הפטרוזיליה, המלח המתובל אם רוצים והפלפל. מוסיפים את תערובת הבייקון והברוקולי ומוסיפים גבינה ועגבנייה.
יוצקים לשני רמקינים בנפח 280 מ"ל או כוסות קרם וניל מצופות בתרסיס שמן.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 22-25 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.