קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות36
ציון בריאות1
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

לחם תה משמש דובדבן

לחם תה משמש דובדבן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו לחם תה משמש דובדבן. מנה אחת מכילה 188 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-36 ומחירו 41 סנט למנה מנות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לכם דובדבני מרסקינו, ביצים, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שיבולת שועל, משמש, לחם סודה אגוזים , לחם משמש משוקולד לבן ופודינג לחם שוקולד דובדבן .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים משמשים ומים; לתת לעמוד במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני מרשינו נוספים ומשמשים מיובשים, לא חובהדובדבני מרשינו נוספים ומשמשים מיובשים, לא חובה
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
לְנַקֵז.
3
להוסיף דובדבנים; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
4
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
מוסיפים את השמנת החמוצה, הסוכר, המלח, החמאה, הביצים ו-2 כוסות הקמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
6
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
7
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
8
מנקבים בצק למטה; לחלק לשלישים. על משטח מקומח מרדדים כל שליש ל-15 אינץ'. x 6 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים כל אחד על תבנית אפייה משומנת. מורידים כפית שליש מהמלית במרכז כל מלבן. בכל צד ארוך, חותכים רצועות ברוחב 1 אינץ' 2 אינץ' למרכז. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. קצה חותם. מכסים ומתפיחים עד כמעט הכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
10
אופים ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה. מכסים בנייר כסף אם משחימים מהר מדי. לְהִתְקַרֵר.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
11
מערבבים סוכר וחלב; לטפטף על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
מקשטים בדובדבנים ומשמשים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס