קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

מייפל סוכר-חזיר צלוי ג'ינג'ר

מייפל סוכר-חזיר צלוי ג'ינג'ר
אם יש לכם מלח כשר, פלפל, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים בלונדיניות עם ציפוי" סוכר חום" כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארוחת חג המולד: מייפל סוכר וג'ינג'ר צלוי חזיר עם רוטב חמוציות רימון קלמנטינה, צלי חזיר מייפל, ו צלי חזיר כתום-מייפל.

הוראות

1
באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות חריצים דקים על כל בשר חזיר צלי להחליק פרוסת שום לתוך כל אחד. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר מייפל עם זנגביל, מלח, פלפל אדום ושמן זית. לשפשף את הדבק על כל בשר החזיר, לעטוף אותו היטב פלסטיק ומקרר לילה במחבת קלייה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
סוכר מייפלסוכר מייפל
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
צולים את החזיר במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -400 וצולים את החזיר במשך כ -35 דקות יותר, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה רושם 13
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
4
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות לפני חיתוך. זרוק את החוט וגלף את החזיר לפרוסות דקות. מסדרים על מגש, מקשטים עם פרוסות תפוז, דומדמניות אדומות ומנטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
דומדמניות אדומותדומדמניות אדומות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך