מנות בשר חזיר מפורק בסגנון ברביקיו סיני עם קוביות כבושות וגזרים ורוטב חרדל מתוק-חריף
מחוליפי חזיר מפורקים בסגנון ברביקיו סיני עם קוביות כבושות וגזרים ורוטב חרדל מתוק-חריף עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המתאבנים שלכם. מתכון זה מכין 12 מנות עם 577 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.2 דולר למנה , מתכון זה מכסה 30% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -7 שעות ו-10 דקות . אם יש לכם שמן שומשום, כתף, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מתכון זה טיפוסי למטבח האמריקאי. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 66% , וזה טוב. מתכונים דומים: כריך חזיר מפורק עם רוטב מנגו ברביקיו , צלעות חזיר ברביקיו חרדל מתוק , וחזיר מפורק בסגנון צפון קרוליינה ברביקיו .
הוראות
1
מערבבים בקערה את הסוכר החום, המלח, הפלפל, אבקת חמשת התבלינים, אבקת השום, הג'ינג'ר הטחון ואבקת הבצל, ולאחר מכן משפשפים על כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1/4 כוס חרדל מיובש
כָּתֵף
כָּתֵף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12 גלילים של סליידר, רצוי קינגס הוואיאן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מניחים על תבנית אפייה עם רשת צינון. מכסים בניילון נצמד ומניחים למשך שעתיים, או רצוי למשך הלילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים את התנור מראש ל-325 מעלות פרנהייט כאשר רשת התנור נמצאת במצב האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
הסירו את הניילון הנצמד וכסו את הבשר בשכבת נייר אפייה. לאחר מכן סגרו את החלק העליון בנייר אלומיניום. צלו במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
הוציאו, חשפו וסננו כל שומן נוזלי. החזירו את הבשר לתנור וצלו עד שהבשר יגיע ל-91 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית והבשר משחים היטב, עוד כשעה וחצי.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
מעבירים את הבשר לתבנית גדולה, מכסים בנייר כסף ומניחים לו לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
בניית כריך: בעזרת שני מזלגות או הידיים, פורקים את הבשר החם לגזרים ולחתיכות. מורחים חמאה וצולים את הלחמניות על פלטה עד להזהבה.
הביאו לרתיחה כוס מים, חומץ, סוכר ומלח בסיר עד להמסה מלאה של הסוכר והמלח. הסירו מהאש, הוסיפו את הגזרים, המלפפונים והפלפל האדום הכתוש והניחו לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ענפי שמיר שנקטפו
גב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
10
ערבבו בקערה את החרדל, המים, הדבש, שמן השומשום, שמן הצמחים והמלח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קורצים שומשום לבן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
11
רכיבים והוראות
12
הביאו לרתיחה את החומץ, הסוכר והמלח בסיר ובשלו עד להמסה מלאה. בשלו על אש קטנה עד להסמכה וצמצום כמות עצומה של חומץ, כ-15 דקות. הוסיפו את הפלפל האדום הכתוש, הג'ינג'ר והשום והגישו.