מקלות לחם שומשום
מקלות לחם שומשום הוא מתכון צמחוני לצמחוניות מסוג לקטו-אובו עם 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -0 גרם חלבון , 5 גרם שומן , וסך של 207 קלוריות . תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . רק מעטים באמת אהבו את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו שומשום, פלפל קאיין, מקלות לחם ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מקלות לחם עטופים בבייקון , מזון טבעי לתינוקות: מקלות לחם כרובית , וסלט טמפה אסייתי עם רוטב שומשום-ליים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
פרשו והפרידו את מקלות הלחם. סובבו כל מקל לחם פעמיים-שלוש והניחו על תבנית אפייה לא משומנת; מרחו בחמאה.
מערבבים את שומשום, בזיליקום ופלפל קאיין; מפזרים על מקלות הלחם.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 10-12 דקות או עד להזהבה.