מרק עוף
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתים וראשוניים לאוסף שלך, מרק עוף עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 188 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, גזר, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 36% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: מרק ארומטי של אספרגוס עם קוויאר , כופתאות תירס, בצל ירוק וקוטיג'ה במרק תירס קוקוס , ומולים במרק ג'ינג'ר ולמון גראס .
הוראות
בסיר מערבבים את כל החומרים. מביאים לאט לאט לרתיחה על אש קטנה. מכסים ומבשלים 45-60 דקות או עד שהבשר מתרכך, מורידים את פני השטח כשהקצף עולה.
מוציאים את העוף ומניחים בצד עד שהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד.
הסר והשליך עור ועצמות. קוצץ עוף; לשים בצד למרק או לשמור לשימוש אחר.
מסננים את המרק דרך מסננת מרופדת בד גבינה, זורקים את הירקות ועלי הדפנה. אם משתמשים מיד, יש להפחית שומן. לחלופין, מקררים 8 שעות או לילה; להסיר שומן מהמשטח. ניתן לכסות את המרק ולשמור במקרר עד 3 ימים או להקפיא 4 עד 6 חודשים.