קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק סטרוגנוף פרוס בסלט לבוש לחם צרפתי ושמיר

סטייק סטרוגנוף פרוס בסלט לבוש לחם צרפתי ושמיר
ניתן להכין את המתכון פרוס סטייק סטרוגנוף בלחם צרפתי ושמיר לבוש סלט לבוש יכול להיעשות תוך כ-20 דקות . מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 47 גרם חלבון , 44 גרם שומן , ובסך הכל 827 קלוריות . זהו מתכון די יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם בגט פריך, שמן זית, שמיר טרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 65% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריך קרואסון סטייק פרוס בצל צרפתי , סלט סטייק לבוש וסלט סטייק יווני לחם צרפתי עם ביצים רכות + פטה .

הוראות

1
קוצצים גרגיר נחלים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2
חותכים באגט ל-4 חלקים ומפצלים אך לא מפרידים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית גבוהה עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
לטפוח בשר פרוס יבש. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומצפים בקמח. מנערים את העודפים ואז מוסיפים למחבת חמה מאוד. מגררים את הבצל ישירות לתוך הבשר. מבשלים בשר 5 עד 6 דקות, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים ציר למחבת ומבשלים לעיבוי דקה, מערבבים פנימה שמנת חמוצה, כף מיץ לימון ושמיר. מתבלים את הרוטב בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מסירים מהאש. עורמים בשר לבגט חתוך ומעליו גרגירים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
גינת קרסגינת קרס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. הסטולץ פינו נואר אורגני עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
סטולץ פינו נואר אורגני
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.