סטייקים סטייקים
Steakhouse Steaks לוקח בערך שעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-2 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 1723 קלוריות , 63 גרם חלבון ו -160 גרם שומן למנה. המתכון הזה אהוב על 47 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם יש לכם גבינת רוקפור, עירית, מלח כשר וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: סטייקים של שקדי בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , סטייקים משופשפים פפריקה וכוסברה עם סלסת תפוזים-כוסברה וסטייקים עם פסטו, עגבניות וגבינת פטה .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ומתובלת היטב על אש גבוהה עד שהיא חמה מאוד, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, מייבשים את הסטייקים במגבת נייר ומברישים אותם קלות בשמן צמחי.
מאחדים את הפלור דה סל והפלפל הפרוס על צלחת ומגלגלים את הסטייקים בתערובת, לוחצים קלות לציפוי אחיד מכל הצדדים.
כשהמחבת מוכנה מוסיפים את הסטייקים וצורבים אותם בצורה אחידה מכל הצדדים כ-2 דקות לכל צד, סה"כ 10 דקות.
מעל כל סטייק כף חמאה, אם משתמשים, ומכניסים את המחבת לתנור. מבשלים את הסטייקים עד שהם מגיעים ל-120 מעלות פרנהייט עבור נדיר או 125 מעלות פרנהייט עבור מדיום-רייר על מדחום לקריאה מיידית. (כדי לבדוק את הסטייקים, הכנס את המדחום הצידה כדי לוודא שאתה באמת בודק את אמצע הסטייק.)
מוציאים את הסטייקים לצלחת הגשה, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות.
מגישים חם עם רוטב עירית רוקפור בצד.
מביאים את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ברתיחה נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת נעשתה סמיכה וקרמימה, כ-20 דקות.
מסירים את המחבת מהאש, מוסיפים את הגבינה, המלח, הפלפל והעירית וטורפים במהירות עד שהגבינה נמסה.