זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. זה עובד היטב בתור תוספת ידידותית לתקציב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . הציון הזה די טוב. מולים Fra Diavolo , מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות וסלט ארוגולה עם קרוטוני בטטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים, מביאים לרתיחה וממליחים את המים. מבשלים תפוחי אדמה 12 עד 15 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
3
בזמן שתפוחי אדמה מתבשלים, משלבים תבלינים וחרדל עם חומץ, טורפים פנימה EVOO ומוסיפים לקערה את הבצל, הסלרי והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
16 (6 אינץ') שיפודים
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4 חזה עוף שלמים ללא עור וללא עצמות
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
זרעי שומר, קלוי קלות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים