עוגת דלעת-תבלינים המדורגת ביותר דורשת כשעה ו-15 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכין 16 מנות עם 399 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לכו לחנות וקנו חלב חמאה, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: בריוש עם גג בועה , חטיפי אנרגיה של תבליני דלעת וחמוציות , וקאפקייקס תבליני דלעת ללא גלוטן וללא מוצרי חלב .
הוראות
1
בקערה גדולה, טורפים את הדלעת, הסוכר, חלב החמאה, השמן, המים, הביצים, חלבוני הביצה והוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות פרוסות Necco
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
בקערה קטנה, ערבבו את הקמח, הקקאו, הקינמון, סודה לשתייה, חומר האפייה, המלח, אגוז המוסקט, הפלפל האנגלי והציפורן; הקציפו בהדרגה לתוך תערובת הדלעת עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו צימוקים ושוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשה
אפונה קליפה סגולה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצל אדום קצוץ, להגשה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
נייר אורז
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
3
מעבירים לתבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ מצופה בתרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
4
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
5
מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון מלא.