קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת לימון מפתח פיניקית

עוגת לימון מפתח פיניקית
מתכון זה מכלמתכונים דורשים חמאה, חלמונים, פירורי קרקר גרהם וסוכר. עם כפית ציון של 25%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות, ו המרכיב הסודי (מפתח ליים): טאקו שרימפס מפתח ליים.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
דופקים את השקדים במעבד מזון עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
שלב את השקדים עם פירורי קרקר הגרהם, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
מלחמלח
4
יוצקים פנימה את החמאה המומסת ומערבבים עד להרטבה אחידה. לחץ לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 10 עד 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בזמן שהקרום נאפה מקציפים את החלמונים בקערה עם החלב המרוכז, השמנת וגרידת הליים.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
חלמון ביצהחלמון ביצה
גרידת לייםגרידת ליים
קרםקרם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מקציפים מעט את מיץ הליים בכל פעם כדי לעבות את הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים את הפודינג לקרום העוגה ומחזירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים בתנור במשך 15 דקות כדי לעזור לפודינג להתחיל להתייצב. מצננים לטמפרטורת החדר על רשת לפני שמכסים באופן רופף בניילון ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן

פאי ליים מפתח עובד ממש טוב עם מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג קציר מאוחר וסוביניון בלאן קציר מאוחר. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פיז 56 מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פיז 56 מוסקטו ד ' אסטי
פיז 56 מוסקטו ד ' אסטי
קש קל עם ניחוחות מתוקים של אפרסק ופרחים. טעמים בהירים ופריכים של אפרסק, שקדים ומשמש בחיך.