עוגת לימון מפתח פיניקית
מתכון זה מכלמתכונים דורשים חמאה, חלמונים, פירורי קרקר גרהם וסוכר. עם כפית ציון של 25%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות, ו המרכיב הסודי (מפתח ליים): טאקו שרימפס מפתח ליים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
דופקים את השקדים במעבד מזון עד שהם טחונים דק.
שלב את השקדים עם פירורי קרקר הגרהם, הסוכר והמלח.
יוצקים פנימה את החמאה המומסת ומערבבים עד להרטבה אחידה. לחץ לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 10 עד 13 דקות.
בזמן שהקרום נאפה מקציפים את החלמונים בקערה עם החלב המרוכז, השמנת וגרידת הליים.
מקציפים מעט את מיץ הליים בכל פעם כדי לעבות את הרפרפת.
יוצקים את הפודינג לקרום העוגה ומחזירים לתנור.
אופים בתנור במשך 15 דקות כדי לעזור לפודינג להתחיל להתייצב. מצננים לטמפרטורת החדר על רשת לפני שמכסים באופן רופף בניילון ומקררים למשך הלילה.
יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן
פאי ליים מפתח עובד ממש טוב עם מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג קציר מאוחר וסוביניון בלאן קציר מאוחר. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פיז 56 מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פיז 56 מוסקטו ד ' אסטי]()
פיז 56 מוסקטו ד ' אסטי
קש קל עם ניחוחות מתוקים של אפרסק ופרחים. טעמים בהירים ופריכים של אפרסק, שקדים ומשמש בחיך.