עוף מטוגן, מחבת פטרוזיליה Jus
עוף מטוגן, פטרוזיליה פאן ג'וס דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 40 גרם חלבון , 33 גרם שומן , ובסך הכל 536 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, שמן זרעי ענבים, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מטבלים צרפתיים עם Au Jus , טארטלט קנגורו סטריפלון עם בטטה ועגבניות בוש , ופסטו מטוגן רביולי ונענע פטרוזיליה .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ללחם את העוף מערבבים את הקמח, המלח והפלפל בקערה קטנה. לאחר מכן מפדרים את העוף משני הצדדים בקמח המתובל ומצפים היטב. במחבת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את שמן זרעי הענבים ומניחים להתחמם. לאחר מכן מוסיפים את העוף המקומח, עם העור כלפי מטה, ומבשלים עד להשחמה קלה. זה ייקח 4 עד 5 דקות, ואז הפוך וחזור על התהליך בצד התחתון, שוב למשך 4 עד 5 דקות. לאחר השחמה, מסיימים את העוף בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-160 עד 165 מעלות פרנהייט, כ-6 דקות. לאחר הבישול, מוציאים מהתנור, שומרים את העוף חם על צלחת מכוסה וזורקים את עודפי השמן מהתבנית.
מחזירים את המחבת לאש בינונית, מתיזים או מכסים את היין, ומאפשרים להתפוגג. לאחר מכן, מוסיפים את הבצלים, מערבבים ומבשלים עד שהבצל שקוף מעט, 3 עד 4 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את מיץ הלימון והשום, מערבבים שוב ומבשלים עד להתחממות. לבסוף מסירים מהאש, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והחמאה לסיום הרוטב.