קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 42 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי מרנג לימון

פאי מרנג לימון
פאי מרנג לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.91 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -17 גרם חלבון , 65 גרם שומן , ובסך הכל 1267 קלוריות . אם יש לכם קליפת פאי אפויה מראש, חלבוני ביצה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 691 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-42 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 55% . מתכונים דומים: פשטידת מרנג לימון, הדרכה לסיפורים משפחתיים ומרנג , פשטידת מרנג לימון, הדרכה לסיפורים משפחתיים ומרנג , ופאי מרנג לימון מאיר עם קרום עוגיות לימון ג'ינג'ר .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
כוונן את מתלה התנור למצב האמצעי. מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
טורפים חלמונים בקערת ערבוב בגודל בינוני ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בסיר בינוני מערבבים עמילן תירס, מים, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מקציפים לאיחוד. הפעל את האש על בינונית, תוך ערבוב תכוף, מביאים את התערובת לרתיחה. מרתיחים במשך דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מסירים מהאש ובהדרגה, מקצף אחד מלא בכל פעם, מוסיפים תערובת חמה לחלמונים ומערבבים עד שהוספת לפחות חצי מהתערובת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מחזירים את תערובת הביצים לסיר, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מסירים מהאש ומערבבים בעדינות פנימה חמאה, מיץ לימון וגרידה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
9
יוצקים את התערובת לקליפת הפאי ומעליה מרנג כשהמילוי עדיין חם. מוודאים שהמרנג מכסה לחלוטין את המילוי ושהוא מגיע עד קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
אופים 10 עד 12 דקות או עד שהמרנג מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
11
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת. ודא שהפשטידה מקוררת לחלוטין לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
12
מניחים חלבוני ביצה וקרם טרטר בקערה של מערבל סטנד המצויד בחיבור המקצף. מקציפים את החלבונים עד שנוצרים פסגות רכות ולאחר מכן מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצרים פסגות נוקשות, כ-1 עד 2 דקות. השתמשו לתוספת מלית הלימון.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)

יין מומלץ: קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח, יציאה לבנה

פאי מרנג לימון עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן קציר מאוחר, יין אייס ופורט לבן. מכיוון שפאי מרנג לימון הוא די חומצי, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה. The Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן
Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן
קינוח בבקבוק, עם ניחוחות של אגס מיובש, תפוח אפוי, תאנים, מתובל במוסקט, ציפורן, פלפל אנגלי ווניל. משקל בינוני, בהיר ומאוזן להפליא - עם המתיקות הנכונה וחמיצות תוססת.