קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות12
מגזין

פונדו בקר במרינדה

פונדו בקר במרינדה
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן? פונדו בקר במרינדה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. אם יש לך בשר בקר, חומץ, חזרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פונדו פילה במרינדה, פונדו בקר עם רטבים, ו פונדו בקר עם רטבים טבילה.

הוראות

1
במידה של 1 כוס, שלבו רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר ושום. מחלקים תערובת בין שתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2
הוסף בקר לשקית אחת; הוסף חזיר לשקית השנייה. אטמו שקיות והפכו למעיל; מכניסים למקרר למשך 4 שעות, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
3
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את החומרים רוטב חזרת. בקערה אחרת שלבו את רוטב העגבניות, רוטב הסטייק והסוכר החום. מכסים ומקררים רטבים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
רוטב סטייקרוטב סטייק
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
4
מסננים בשר וזורקים את המרינדה. פט בשר יבש עם מגבות נייר. בעזרת סיר פונדו אחד לכל שישה אנשים, מחממים 2-3 כוסות שמן בכל סיר ל-375 פק. בעזרת מזלגות פונדו מבשלים בשר בשמן עד שהוא מגיע לאומץ הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
5
מגישים עם רטבים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבודגאס נברן דמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דמה קאווה
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.