פורטובלו עם רטטוי יכול להיות בדיוק המתכון הנטול גלוטן והראשוני שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 286 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זהו מתכון יקר למדי לחובבי אוכל ים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, פטריות פורטובלו, שיני שום וקישואים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 87% , וזה נהדר. מתכונים דומים: PORTOBELLOS ממולאים ברוסקטה , רטטוי אפוי ורטטוי קרמי מעל פנינה .
הוראות
1
במחבת גדולה מטגנים בצל ב-1 כף שמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
2
מוסיפים 3 שיני שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את החציל, הקישוא, הפלפל האדום, רסק העגבניות, החומץ והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
העבר ל-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. מערבבים פנימה עגבניות; אופים 15-20 דקות יותר או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
5
בינתיים מוציאים וזורקים גבעולים וזימים מהפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מניחים פטריות, כשהגבעול כלפי מעלה, על נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול; מטפטפים את השמן הנותר ומפזרים את השום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
7
אופים ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לריכוך, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
8
מניחים תרד במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול; מבשלים ומערבבים במשך 4-5 דקות או עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
9
מחלקים תרד בין ארבע צלחות; למעלה עם פטריות. ממלאים פטריות ברטטוי; מפזרים פטרוזיליה וגבינה.