פטריות פורטובלו ממולאות בגריל
פטריות פורטובלו ממולאות בגריל עשויות להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 21 גרם חלבון , 40 גרם שומן ובסך הכל 530 קלוריות . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. הוא מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, מלח ופלפל, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 99 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 69% . מתכונים דומים: פטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות , פטריות פורטובלו ממולאות טבעוניות על קינואה , וסלט פורטובלו בגריל עם פרמיג'אנו-רג'יאנו מגולח .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לחום בינוני
נגב את הפטריות במגבת נייר לחה כדי לנקות ולייבש היטב. אין לשטוף מתחת למים.
מברישים את החלק העליון של הפטריות בשמן קנולה ומניחים בצד.
מערבבים בקערת ערבוב את רוטב הפסטו, הפרמזן, העגבניות המיובשות ופירורי הלחם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב. מחלקים את התערובת באופן שווה ל-4 מכסי הפטריות ומעל כל אחד מהם מעט גבינת מוצרלה. מניחים על הגריל ומבשלים עד שהגבינה נמסה, כ-10 דקות.
מעבירים לכלי הגשה ומגישים מיד.