קורנביף וכרוב
הכנת קורנביף וכרוב אורכת כ -3 שעות ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 349 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 1.63 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק מעטים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. אם יש לכם מיץ תפוחים, כרוב, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. הוא עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר ליום פטריק הקדוש . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75% . ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את "קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים" , "קורנביף וכרוב" , ו"קורנביף וכרוב עם רוטב חרדל אירי" .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו את ארבעת המרכיבים הראשונים; הניחו בצד. בתנור הולנדי, מניחים קורנביף ושקית תיבול.
מוסיפים בצל, מים ומיץ תפוחים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך שעתיים עד שעתיים וחצי או עד שהבשר רך.
מוציאים את חזה הבקר מנוזלי הבישול ומניחים בתבנית צלייה משומנת. משפשפים את תערובת הסוכר על הבשר החם.
אופים 15 דקות. בינתיים, מוסיפים גזרים לנוזלים לבישול. מכסים ומבשלים על אש קטנה 10 דקות.
חותכים את הכרוב לשמונה פלחים, תוך השארת חלק מהליבה על כל פלח; מוסיפים לגזרים. מכסים ומבשלים על אש קטנה 15-20 דקות או עד שהירקות רכים. פורסים את הבשר דק; מגישים עם ירקות.