קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

קורנביף וכרוב

קורנביף וכרוב
הכנת קורנביף וכרוב אורכת כ -3 שעות ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 349 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 1.63 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק מעטים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. אם יש לכם מיץ תפוחים, כרוב, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. הוא עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר ליום פטריק הקדוש . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75% . ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את "קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים" , "קורנביף וכרוב" , ו"קורנביף וכרוב עם רוטב חרדל אירי" .

הוראות

1
בקערה קטנה, ערבבו את ארבעת המרכיבים הראשונים; הניחו בצד. בתנור הולנדי, מניחים קורנביף ושקית תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
בשר משומרבשר משומר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים בצל, מים ומיץ תפוחים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך שעתיים עד שעתיים וחצי או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים תנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
מוציאים את חזה הבקר מנוזלי הבישול ומניחים בתבנית צלייה משומנת. משפשפים את תערובת הסוכר על הבשר החם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים 15 דקות. בינתיים, מוסיפים גזרים לנוזלים לבישול. מכסים ומבשלים על אש קטנה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
חותכים את הכרוב לשמונה פלחים, תוך השארת חלק מהליבה על כל פלח; מוסיפים לגזרים. מכסים ומבשלים על אש קטנה 15-20 דקות או עד שהירקות רכים. פורסים את הבשר דק; מגישים עם ירקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'