קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות30
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח מרנג לימון

קינוח מרנג לימון
קינוח מרנג לימון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 226 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-30 מנות. תמורת 38 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת פודינג לימון להכנה והגשה, קרם טרטר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מרנג לימון , עוגיות מרנג לימון , ופאי מרנג לימון הכי טוב שלי .

הוראות

1
בקערה, ערבבו קמח וסוכר. בעזרת בלנדר מטחנה, טחנו פנימה את החמאה עד לקבלת פירורים. ערבבו פנימה את האגוזים. דחסו לשתי תבניות אפייה משומנות בגודל 33 ס"מ על 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
אופים בחום של 170 מעלות צלזיוס במשך 17-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בינתיים, בסיר גדול או בסיר הולנדי, ערבבו את תערובת הפודינג, 2 כוסות סוכר, כוס מים וחלמונים. ערבבו פנימה את המים הנותרים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
ערבבו על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מלאה. הניחו בצד ושמרו חמים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
בקערה גדולה, הקציפו את חלבוני הביצה ואת קרם הטרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. הוסיפו בהדרגה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות מבריקות ויציבות והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים את הפודינג החם על הקלתית. מורחים את המרנג באופן שווה מעל המילוי, תוך איטום הקצוות לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות או עד שהמרנג זהוב-חום. מצננים על רשתות צינון במשך שעה. מקררים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
חותכים בעזרת סכין לחה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד