קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות70
ציון בריאות0
מגזין

ריבת קרם תות תפוז

ריבת קרם תות תפוז
מתכון ריבת קרם סיקל תות ותפוזים להכנה תוך כ-45 דקות . מתכון זה, ללא גלוטן, צמחוני לקטו-אובו וידידותי ל-fodmap, מספיק ל-70 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -0 גרם חלבון , 0 גרם שומן , ובסך הכל 76 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מתאים היטב כתבלין במחיר סביר מאוד ליום האם . לכו לחנות וקנו סוכר, צנצנות שימורים של חצי ליטר, תותים ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. נסו את עוגיות קרם סיקל , ריבת Baie Rose ותפוז בניחוח פירות יער אדומים ללא בישול בהקפאה , וריבת ריבס - תותים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ערבבו תותים, תרכיז מיץ תפוזים וליקר תפוזים בסיר של 8 עד 10 ליטר. ערבבו בהדרגה את הסוכר לתוך התערובת עד להמסה מלאה. הביאו את התערובת לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים פקטין, תמצית וניל וגרידת תפוז; מחזירים לרתיחה ומבשלים במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פקטיןפקטין
3
מסירים מהאש ומוציאים את הקצף בעזרת כף מתכת.
4
עיקרו את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. הכניסו את הריבה לצנצנות החמות והמעוקרים, ומלאו אותן עד 6 מ"מ מהחלק העליון. העבירו סכין או מרית דקה מסביב לחלקן הפנימי של הצנצנות לאחר מילוין כדי להסיר בועות אוויר. נגבו את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. סגרו את המכסים והברגו את הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
הניחו רשת בתחתית סיר גדול ומלאו את הצנצנות עד לחצי המים. הביאו לרתיחה והורידו אותן למים הרותחים בעזרת מתקן. השאירו מרווח של 5 ס"מ בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
יוצקים עוד מים רותחים במידת הצורך כדי להביא את מפלס המים לפחות ל-2.5 ס"מ מעל ראשי הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה גולמית, מכסים את הסיר ומעבדים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הוציאו את הצנצנות מהסיר והניחו אותן על משטח מכוסה בבד או משטח עץ, במרחק של כמה סנטימטרים זו מזו, עד שהן מתקררות. לאחר שהן מתקררות, לחצו על החלק העליון של כל מכסה בעזרת האצבע, וודאו שהאטימה הדוקה (המכסה לא זז כלל למעלה או למטה). יש לאחסן במקום קריר וחשוך.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר