ריזוטו שרימפס לבבי
ריזוטו שרימפס לבבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 40 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 612 קלוריות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. רק כמה אנשים אהבו מאוד את המנה הים תיכונית הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תרד, מרק עוף נוסף, ענף טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן ופסקיטרית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 70% . מתכונים דומים: ריזוטו אביבי עם לבבות שרימפס, אספרגוס וארטישוק , מרק בשר בקר ופטריות , ומרק עוף ותירס בגריל .
הוראות
בסיר קטן מחממים מרק ושומרים חם. במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מטגנים בצל בשמן עד לריכוך.
מוסיפים את האורז, התימין, עלה הדפנה והפלפל; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות. להפחית את החום; מערבבים פנימה יין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מוסיפים מרק מחומם, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. נותנים לנוזל להיספג בין הוספות. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ-20 דקות.)
מוסיפים את השרימפס והתרד; מבשלים עד שהשרימפס הופך לוורוד והתרד נבול.
מערבבים פנימה גבינה. לזרוק את הטימין ועלה הדפנה.