קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

שעועית פינטו עם קצוות שרופים

שעועית פינטו עם קצוות שרופים
שעועית פינטו עם קצוות שרופים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 8 מנות.54 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -115 גרם חלבון , 69 גרם שומן ובסך הכל 1429 קלוריות . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אבקת שום, סוכר חום, דבש וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: ערב טאקו קשה תוצרת בית עם קרניטס ושעועית פינטו , שעועית פינטו, פלפלים צלויים ומרק קייל , וספגטי טונה עם שעועית פאבה .

הוראות

1
הכניסו את שמן הקנולה והבייקון לתנור הולנדי מברזל יצוק בינוני או מצופה אמייל על אש בינונית. מבשלים עד לפריכות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
חופן עלי פטרוזיליה טריים קרועיםחופן עלי פטרוזיליה טריים קרועים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים למחבת את הגזר והבצל ומטגנים עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ פקאןשבבי עץ פקאן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעותשבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השום ומבשלים, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
למשך שעה אחת לפחות ועד 4 שעותלמשך שעה אחת לפחות ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השעועית, רוטב הברביקיו, 1 כוס ציר, דבש וסוכר חום ומערבבים בעדינות לאיחוד; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, כ-20 דקות. בודקים אם התערובת יבשה, ואם כן מוסיפים עוד מעט ציר. ממשיכים לבשל עד שמסמיך מעט, כ-15 דקות. מערבבים פנימה את הקצוות השרופים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות8 אונקיות בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
חבילה אחת (225 גרם) של גבינת שמנת, קרה וחתוכה לקוביות בגודל 1.5 ס"מחבילה אחת (225 גרם) של גבינת שמנת, קרה וחתוכה לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מקשטים את החלק העליון בפטרוזיליה ומניחים לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומזיעים את הבצל והשום עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 20 דקות.
9
טוחנים את התערובת במעבד מזון, יוצקים לקערה ומצננים בטמפרטורת החדר. ניתן לשמור במקרר עד שבוע או להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
10
מערבבים יחד את כל התבלינים בקערה. משפשפים באופן חופשי את כל החזה בתבלינים, עוטפים היטב בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
11
הסר את החזה מהמקרר שעה לפני תחילת תהליך העישון כדי להוריד את הצינה, והסר את הניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
הפעל את המעשנת שלך על 225 מעלות פרנהייט עם פחם עץ קשה וכמה חופנים של שבבי עץ ספוגים. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. (אם אתה משתמש בגריל: הגדר את הגריל לחום עקיף, הנחת את הגחלים בצד אחד של הגריל ומפזר את שבבי העץ מלמעלה. שמרו על טמפרטורה של 225 מעלות לאורך כל תהליך העישון, הוסיפו צ'יפס לפי הצורך עד שתעטפו את החזה בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מניחים את החזה עם השומן כלפי מעלה על רשת המעשנת וסגור אותה לעשן הארוך.
14
פתחו את מעשנת הברביקיו שלכם כל שעה או שעתיים ורססו את החזה בנדיבות במיץ תפוחים כדי למנוע מהבשר להתייבש. שמור גם מיץ תפוחים במחבת המים אם אתה משתמש במעשנת מים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
כשהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 עד 170 מעלות, לאחר כ-4 שעות, עוטפים את החזה בנייר אלומיניום וממשיכים לבשל עוד 3 וחצי עד 4 וחצי שעות. הטריק הקטן הזה עוזר מאוד בהפיכת הבשר לריכוך, במיוחד למתחילים. חשבו שחזה שעושן בסביבות 200 מעלות ייקח בערך 1 1/2 שעה לכל קילוגרם. החזה נעשה כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-185 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
מוציאים ונותנים לנוח 20 דקות לפני החיתוך.
17
מסירים את נייר הכסף מהחזה מעל תבנית גדולה או תבנית חד פעמית ושומרים את הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
חותכים את נקודות החזה ושומרים לשימוש אחר.

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםallspice, קרקעallspice, קרקע12 כפיות אבקת שוםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים4kgsbrisket, untrimmedbrisket, untrimmed12 כפיות אבקת שוםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/4 מקל) חמאה(1/4 מקל) חמאה850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.pinto beans, drained, rinsed well and drained againpinto beans, drained, rinsed well and drained again23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1( חצילים)גזר, מגורד על החורים הגדולים של פומפיה תיבתגזר, מגורד על החורים הגדולים של פומפיה תיבת1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין12 כפיות אבקת שוםזרעי סלריזרעי סלרי205דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.homemade chicken stock or low-sodium canned broth, plus more if neededhomemade chicken stock or low-sodium canned broth, plus more if needed12 כפיות אבקת שוםאבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה12 כפיות אבקת שוםזרעי כוסברה, קרקעזרעי כוסברה, קרקע23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מולסה כההמולסה כהה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון12 כפיות אבקת שוםזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה851 לב מפאלדי טרי אם אפשרr honeyr honey12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים601 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר12 כפיות אבקת שוםזרעי חרדל, קרקעזרעי חרדל, קרקע1( חצילים)בצל ספרדי, חתוך לקוביות קטנותבצל ספרדי, חתוך לקוביות קטנות12 כפיות אבקת שוםאורגנו מיובשאורגנו מיובש12 כפיות אבקת שוםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים12 כפיות אבקת שוםפפריקה ספרדית מעושנתפפריקה ספרדית מעושנת1קומץtorn fresh parsley leavestorn fresh parsley leaves7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרoak or pecan wood chips, or 6 big chunks, soaked in cold water for at least 1 hour and up to 4 hoursoak or pecan wood chips, or 6 big chunks, soaked in cold water for at least 1 hour and up to 4 hours6עגבניות שזיף, קצוץ גסעגבניות שזיף, קצוץ גס11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.double-smoked slab bacon, cut into small dicedouble-smoked slab bacon, cut into small dice12 כפיות אבקת שוםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר