קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרימפס ממולאים תפוחי אדמה

שרימפס ממולאים תפוחי אדמה
שרימפס ממולאים היא תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 1065 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -69 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות . 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם שמנת, שמן צמחי, תפוחי אדמה של אידהו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן ופסקטרית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים של שרימפס אפויים פעמיים , בטטה ממולאת בשרימפס וסלסה , ושרימפס ממולאים פעמיים בתפוחי אדמה אפויים ויום הולדת שמח .

הוראות

1
לחמם את התנור מראש ל -350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים
2
מתחילים בשטיפת תפוחי אדמה, ייבושם ודקירות בעדינות בעזרת מזלג בצדדים. מצפים כל תפוח אדמה בשמן צמחי, מניחים על תבנית מכוסה בנייר כסף ואופים כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, קלופים ומטוגניםשרימפס, קלופים ומטוגנים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את החמאה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ופורסים כל תפוח אדמה לשניים. שולפים בעדינות את תפוח האדמה ומניחים בקערה. בעזרת מיקסר על גבוה, מערבבים את תפוחי האדמה, החמאה, השמנת החמוצה, המלח והפלפל. מקפלים את השרימפס ושתי הגבינות לתוך התערובת. מחזירים את התערובת בעדינות לקליפות תפוחי האדמה, מוודאים לא לשבור אותן. עורמים את התערובת גבוה ככל האפשר על גבי קליפות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מפזרים על כל תפוח אדמה גבינה ופפריקה לצבע.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
אופים בתנור כ-20 עד 30 דקות עד להשחמה מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות