המתכון 1960s כדורי בשר שוודי יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודיים, ו כדורי בשר שוודיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 F. במחבת בינונית, על אש בינונית, מחממים את השמן עם בצל, סלרי ושום, ומבשלים עד שהירקות רכים אך לא שחומים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
להוסיף 2 כפיות מלח, allspice, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הסר מהחום.
4
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, ולאחר מכן להתמזג פירורי חלב ולחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הבשר והירקות המבושלים ומערבבים או עובדים עם הידיים כדי לשלב. צורה לכדורים 1 אינץ'. לטחון מעל חום בינוני-גבוה, בשמן זית כף, כמה כדורי בשר בכל פעם, להסיר אותם כאשר משחימים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן.
7
לטאטא בקמח, 1 כפית מלח, סוכר, וכמה טחנות של פלפל שחור. מבשלים מעל חום בינוני, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
להקציף קרם בהיר ומים. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה, לפחות 1 דקה. להחזיר את כדורי הבשר למחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.