קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

2 עגול-קיש בייקון ופטריות

2 עגול-קיש בייקון ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סיבוב 2-בייקון ופטריות קיש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבעולי פטריות, עלי פטרוזיליה טריים, פגז עוגה מוכן מראש בצלחת פשטידת נייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קיש בייקון פטריות, קיש בייקון ופטריות, ו בצל, בייקון, קיש פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהמחבת ולנקז על שקית נייר חומה או מגבות נייר ושומר את השומן במחבת. קוצצים את הבייקון כאשר מקורר ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
לאותו מחבת עם שומן בייקון שמורות, מוסיפים את הבצל וגבעולי פטריות ומבשלים עד הבצל הם שקופים ואת הפטריות הם השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
פטריותפטריות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בקערה גדולה לערבב יחד את הביצים, חלב, עשבי תיבול ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים בגבינה, בייקון שמורות ותערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
עשבי תיבולעשבי תיבול
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה. שים על תבנית אפייה ואופים עד הקיש יש להגדיר העליון ואת הקרום יש השחמה, על 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור