2 עגול-קיש בייקון ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סיבוב 2-בייקון ופטריות קיש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבעולי פטריות, עלי פטרוזיליה טריים, פגז עוגה מוכן מראש בצלחת פשטידת נייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קיש בייקון פטריות, קיש בייקון ופטריות, ו בצל, בייקון, קיש פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך.
הסר מהמחבת ולנקז על שקית נייר חומה או מגבות נייר ושומר את השומן במחבת. קוצצים את הבייקון כאשר מקורר ושמורה.
לאותו מחבת עם שומן בייקון שמורות, מוסיפים את הבצל וגבעולי פטריות ומבשלים עד הבצל הם שקופים ואת הפטריות הם השחמה, על 5 דקות.
בקערה גדולה לערבב יחד את הביצים, חלב, עשבי תיבול ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים בגבינה, בייקון שמורות ותערובת הפטרייה.
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה. שים על תבנית אפייה ואופים עד הקיש יש להגדיר העליון ואת הקרום יש השחמה, על 30 עד 35 דקות.