קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

3-לזניה חצילים גבינה

3-לזניה חצילים גבינה
המתכון 3 גבינה חצילים לזניה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו-25 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 309 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-313 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל טחון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. נסו 3-לזניה חצילים גבינה, לזניה חצילים, ו לזניה חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את שני הצדדים של פרוסות חצילים עם 2 כפות מלח, ושכבות אותם בתבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר בין כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מניחים צלחת אפייה קטנה יותר על גבי פרוסות החצילים, ולשקול אותו עם כמה פחיות מזון כבדות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בואו לשבת לפחות שעה או עד מגבות נייר הם בעליל לח.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
שוטפים פרוסות חצילים במים מתוקים ומייבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני ויוצקים 2 כפות של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
עבודה בקבוצות במידת הצורך, לבשל את שני הצדדים של פרוסות חצילים עד שהם מעט השחמה, על 5 דקות לכל צד. הניחו בצד את החציל המבושל.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
7
הכן את הרוטב על ידי שילוב של עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, אורגנו, בזיליקום, 1 כפית אבקת שום, 1 כפית אבקת בצל, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה נפרדת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת בצלאבקת בצל
רסק עגבניותרסק עגבניות
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים תרד קפוא וגזר מגורר לבצל. מבשלים עד שהתערובת יבשה, 5 עד 8 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תרד קפואתרד קפוא
גזרגזר
בצלבצל
10
מערבבים גבינת ריקוטה, ביצים, גבינת רומנו, 1 כפית אבקת שום, 1 כפית אבקת בצל, ו 1/2 כפית מלח בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
אבקת שוםאבקת שום
גבינת רומנוגבינת רומנו
אבקת בצלאבקת בצל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
כפית מקורר תערובת תרד וגזר לתערובת ריקוטה ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
גזרגזר
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
להתחיל הרכבה לזניה על ידי לשפוך שכבה דקה של רוטב עגבניות לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
מניחים חצי פרוסות חצילים בשכבה על גבי רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
חצילחציל
15
מורחים חצי מתערובת גבינת ריקוטה על גבי שכבת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חצילחציל
מורחיםמורחים
16
הוסף שכבה נוספת של רוטב עגבניות, ולאחר מכן שכבה על פרוסות החצילים שנותרו תערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
חצילחציל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
17
סיים עם שכבה סופית של רוטב עגבניות, ופזר גבינת מוצרלה על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מורחיםמורחים
18
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות או עד גבינת מוצרלה הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
בואו לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר מגוררגזר מגורר1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)2חצילים, פרוס לאורכו לפרוסות עבות 1/4 אינץחצילים, פרוס לאורכו לפרוסות עבות 1/4 אינץ2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרד קצוץ קפואתרד קצוץ קפוא1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם1אוראו ממולאים כפולים3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםכָּתֵףכָּתֵף1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת רומנו מגוררת טריגבינת רומנו מגוררת טרי1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.