קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

30 דקות פסטה ומרק שעועית כליות (פסטה E Fagioli)

30 דקות פסטה ומרק שעועית כליות (פסטה E Fagioli)
30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1176 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פסטה כגון קונכיות, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), Pastan ומרק שעועית: Pastan E Fagioli, ו Pastan E Fagioli (מרק פסטאן שעועית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את העגבניות לתוך קערה בינונית באמצעות הידיים, לסחוט כל עגבניה דרך האצבעות שלך כדי לשבור אותו לחתיכות קטנות (להיזהר, הם יכולים להשפריץ). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים שמן זית וחמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה עד שהחמאה נמסה. אם באמצעות pancetta, להוסיף פאן ומבשל, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף בצל, שום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום. לבשל, ערבוב כל הזמן עד ריחני ורך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים עגבניות ומיץ שלהם, מרק עוף, שעועית כליות, ועלי דפנה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ואז להפחית לבשל חשופה. מבשלים 20 דקות, מוסיפים פסטה למרק במשך 5 עד 10 דקות האחרונות (בהתאם להוראות החבילה). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. השליכו עלי מפרץ, מערבבים פטרוזיליה ומגישים, מטפטפים כל מנה עם שמן זית כתית נוספת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
נקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביותנקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביות