30 דקות פסטה ומרק שעועית כליות (פסטה E Fagioli)
30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1176 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פסטה כגון קונכיות, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), Pastan ומרק שעועית: Pastan E Fagioli, ו Pastan E Fagioli (מרק פסטאן שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את העגבניות לתוך קערה בינונית באמצעות הידיים, לסחוט כל עגבניה דרך האצבעות שלך כדי לשבור אותו לחתיכות קטנות (להיזהר, הם יכולים להשפריץ). תניח בצד.
מחממים שמן זית וחמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה עד שהחמאה נמסה. אם באמצעות pancetta, להוסיף פאן ומבשל, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף בצל, שום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום. לבשל, ערבוב כל הזמן עד ריחני ורך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים עגבניות ומיץ שלהם, מרק עוף, שעועית כליות, ועלי דפנה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ואז להפחית לבשל חשופה. מבשלים 20 דקות, מוסיפים פסטה למרק במשך 5 עד 10 דקות האחרונות (בהתאם להוראות החבילה). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. השליכו עלי מפרץ, מערבבים פטרוזיליה ומגישים, מטפטפים כל מנה עם שמן זית כתית נוספת ליד השולחן.