4-שעועית אפויה שעועית
אם יש לכם חומץ, מולסה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו 3-שעועית אפויה שעועית, ארבע שעועית אפויה שעועית, ו שעועית אפויה שלוש שעועית עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים שעועית כליה, שעועית חמאה, שעועית לימה ובשר חזיר ושעועית בכלי קדירה של 2 ליטר.
מחממים סיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בייקון, בצל ושום עד שהבייקון משחים, כ -10 דקות.
להקציף סוכר חום, קטשופ, חומץ, מולסה וחרדל לתערובת בייקון; מבשלים עד לבישול, כ -20 דקות.
יוצקים רוטב על שעועית בכלי הקדרה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, 1 שעה 15 דקות.